//TRADUIR A L'ANGLÈS//

CCPAE (Consejo Catalán de la Producción Agraria Ecológica )

CCPAE (Consejo Catalán de la Producción Agraria Ecológica)

La seva funció és auditar i certificar els productes agroalimentaris ecològics, aquest òrgan està tutelat pel Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural de la Generalitat de Catalunya.
El Consell figura en el llistat d'autoritats públiques i organismes de control que anualment publica la Unió Europea.
La certificació ecològica garanteix que els productes han estat produïts o elaborats seguint les normes de l'agricultura ecològica i que han estat controlats en tot el seu procés de producció, elaboració, envasat i comercialització. Agroles va obtenir aquest certificat fa més de 25 anys.

USDA (United States Department of Agriculture- National Organic Program standard)

USDA (United States Department of Agriculture - National Organic Program standard)

La certificació orgànica USDA es basa en les Normes de Producció Orgànica per als EUA (NOP-USDA), creades pel Ministeri d'Agricultura dels Estats Units. Aquest certificat és necessari i exclusiu per la comercialització als Estats Units.
El Ministeri d'Agricultura del govern d'Estats Units, a través d'certificadores com, Control Union Certifications, concedeix el certificat, que garanteix que es compleix amb aquestes normes.

Interprofesional de aceite de Oliva español:

Interprofesional de aceite de oliva español

La Interprofessional de l'oli d'oliva espanyol, és una organització sense ànim de lucre constituïda per les entitats que representen els diferents agents del sector de l'oli d'oliva (oliverers, cooperatives, industrials, envasadors i exportadors) amb l'objectiu de servir d'eina de millora sectorial.
Agroles és membre fundador de la Interprofessional d'oli d'oliva espanyol.

CSQA (Certified Software Quality Analyst)

CSQA (Certified Software Quality Analyst)

CSQA és una empresa de certificació i inspecció del sector agroalimentari italià acreditada per l'organisme nacional d'acreditació (Accredia) i autoritzada pel Ministeri d'Agricultura per al seguiment de productes amb Denominació d'Origen (DOP, IGP, TSG). Tots Els nostres vinagres Balsàmics de Mòdena, estan degudament certificats pel CSQA, oferint d'aquesta manera una garantia total de qualitat i de Denominació d'Origen Mòdena. Agroles va obtenir el cetificat l'any 2010.

 
BRC (British Retail Consortium)

BRC (British Retail Consortium)

Norma publicada per les cadenes de supermercats britàniques ,que exigeix la fabricació de productes alimentaris segurs i la gestió de la qualitat dels mateixos, per satisfer els requisits dels clients. Agroles va obtenir el certificat l'any 2009.

Share